Pongor Márta

2013. február 8.


Kedves Árpád!

Hálásan köszönöm Zoli nevében is a legfrissebb Búvópatakot. A magunkfajta olvasó ember mostanság nincs elkényeztetve abból a szempontból sem, hogy minden számot azonos, az elvárt színvonalon szerkesztenek.
Talán még tartozom annyi kiegészítéssel, hogy ez a mi rácsodálkozásunk nemcsak  a lap tartalmára, legalább annyira  a küllemére is vonatkozik, szívből gratulálunk a "tipográfus mesternek"- művészeti vezetőnek.  

Köszönjük továbbá szíves  felkérését  valamifajta kézirat megírására, pillanatnyilag mindketten orvosok  kezében vagyunk, amint ennek az idegölő periódusnak vége lesz, remélem dolgozni is lesz erőnk, időnk.
Zoli idén lesz nyolcvan éves, meglehetősen fáradékony.
Tavasztól őszig Siófokon lakunk, ha a jó Isten engedi,  idén is mehetünk, ott  több lehetőségünk lesz a pihenésre és a munkára is.

Kérem, adja át Sarusi Mihálynak jó barátném Kádár Marianna lelkipásztor üdvözletét, akinek szintén ajánlottam olvasásra a Búvópatakot, ők még Békéscsabáról ismerik jól egymást. Megörült, hogy Sarusi kéziratot olvashatott, majd küldte tovább más közös ismerősöknek is.
Mondhatnám a Búvópatak címe után: nomen est omen....

Kívánunk kitartást  fáradozásához, küldetésük teljesítéséhez!

Szeretettel üdvözöljük!
Márta, Zoltán

Kiegészítő információk