Dr. Nagy Anna

2009. december 9.


 

Búvópatak Szerkesztősége
Kedves Árpád! Kedves Judit!

Köszönöm vigasztaló, együttérző soraikat. Köszönöm, hogy Tiborról megemlékeznek majd a lapban. Számomra most ez jelenti a kapaszkodót, ennek tudok örülni. És az Attikának, mert Tibornak nagyon szívügye volt, hogy egyszer nyilvánosságot kaphasson Ottó Ferenc írása. És megvalósult, teljesült. A Búvópatak októberi számát még kezébe tudtam adni… Örült, még reménykedtünk…
Sokszor eszembe jut a vajszlói kirándulás. Milyen jó volt együtt énekelni, beszélgetni a jóízű vacsora után! Tibor – naplójába írt bejegyzés szerint – nagyra értékelte, hogy „Cs. Árpád a feleségével átjött Kaposvárról”, reményeket fűzött a somogyi írócsoport kiválásához, önállósodásához, „majd átigazolok hozzájuk” mondta legutóbb, amikor szóba került köztünk az írócsoport helyzete. Átigazolt. Egy másik „írócsoportba”.
Kívánok sok sikert a további munkájukhoz, missziójukhoz. Amíg vannak ilyen emberek, célok, tettek, addig minden reményünk meg van, hogy higgyünk egy „szép, új világ”-ban. Kívánok boldog, áldott karácsonyt, munkában, eredményekben )gyökeres változásokban) gazdag új esztendőt Önöknek és minden munkatársuknak.

Pécs, 2009. december 9.

Tisztelettel és köszönettel:

Nagy Anna

Kiegészítő információk